Піч для піци "Помпейска піч"

Ціна

9 200,00.

Італійська чи Помпейська піч для піци працює на дровах. На відміну від російської печі помпейська піч не призначена для опалення приміщення. Знавці піци говорять про те, що для отримання справжньої італійської піци потрібно дотримуватись певних умов, а саме:

температура випічки піци повинна бути в межах +350…400°С;
безперервність процесу приготування піци (її перебування в печі за високої стабільної температури).

Наш комплект Помпейської печі “Італійської печі” GIRtex MAESTRO – це унікальна мультифункціональна піч, що дозволяє швидко та легко готувати велику різноманітність страв на вогні: піца, м’ясо, риба, овочі та випічка.

Піч для піци "Помпейска піч"

Поделиться в facebook
Поделиться в twitter
Поделиться в telegram

Помпейська піч «італійська піч для піци»

– це спеціалізована піч для піци помпейська відносно компактна купальна подова піч, головне призначення якої – приготування піци. Також у помпейській печі можна готувати й іншу їжу, у тому числі пекти хліб.
Помпейська піч працює на дровах.

На відміну від російської печі помпейська піч не призначена для опалення приміщення.

Знавці піци говорять про те, що для отримання справжньої італійської піци потрібно дотримуватись певних умов, а саме:

температура випічки піци повинна бути в межах +350…400°С;
безперервність процесу приготування піци (її перебування в печі за високої стабільної температури).

Розташування помпейської печіВ наш час все більше набирає популярності помпейська піч, і багато власників приватного будинку встановлюють ці печі у себе в саду, у дворі або навіть у будинку.
Дану піч можна встановлювати як окрему конструкцію, так і в комплексі з мангалом або іншими кухонними пристроями. Декорація печі дозволяє створити свій неповторний колорит у дворі, в саду або в будинку.

Основні переваги помпейської печі

    1. Ця піч швидко прогрівається і набирає високу температуру (порівняно зі звичайною піччю).
    2. Цегляні стінки печі прогріваються на товщину до 120 мм.
    3. З моменту розпалювання до початку приготування їжі проходить не більше 1 години, так вже за 45 хв температура всередині становить 250…260 ° С, а через 60 хв – 350…370 °С.
    4. Помпейська піч відносно довго зберігає тепло
    5. Компактні розміри печі дозволяють встановлювати її практично в будь-яких умовах, як у приміщенні, так у дворі та саду.

Основні правила влаштування та експлуатації помпейської печі

  1. Паливом для помпейської печі є солома або дрова (не допускається застосування пелет).
  2. Не допускається застосування дров із хвойних порід деревини – негативно позначається на якість приготовленої їжі та стан печі.
  3. Породу деревини дров для топки печі рекомендується не змінювати.
  4. Для будівництва помпейської печі, її основної частини – камери згоряння не можна застосовувати звичайну цеглу, вона швидко потріскається і прийде в непридатність.
  5. Звичайну цеглу можна застосувати для зведення п’єдесталу та димаря.
  6. Якщо ви плануєте розташовувати помпейську піч у дворі або саду рекомендується встановити додатково навіс
  7. При кладці стін і склепіння помпейської печі намагаються, щоб розчинні шви були якомога тоншими.
  8. У прохолодніших кліматичних зонах України необхідно влаштовувати додаткову теплоізоляцію стінок печі, оскільки нормальна робота буде неможлива.

Наш комплект GIRtex MAESTRO – це унікальна мультифункціональна піч, що дозволяє швидко і легко готувати велику різноманітність страв на вогні: піца, м’ясо, риба, овочі та випічки

У комплект, з якого формується повністю готова до роботи піч, входять:
  • Модульні елементи із шамоту (всього 48 штук), з яких швидко формується конструкція печі;
  • Спеціальна суміш (мертель), вже готова до використання;
  • Допоміжний набір (мастерок, рукавички);
  • Інструкція монтажу;

За фактом складання все, що вам знадобиться – трохи простору для розміщення Girtex Maestro, звичайні дрова чи вугілля, а також ідеї страв, якими ви насамперед збираєтеся порадувати своїх близьких та друзів.

Ще кілька слів про переваги цього товару:

Вироблено на потужностях Великоанадольського комбінату вогнетривів – одного з провідних виробників високоякісних шамотних виробів у нашій країні;
Компактні розміри вимагають мінімум місця розміщення;
Легкість чищення та обслуговування;
Прекрасний зовнішній вигляд;

Характеристики Помпейської печі
МатеріалШамот
Вага, кг140
Довжина, мм694±5
Ширина, мм580±5
Висота арки, мм684±5
Загальна висота с трубой, мм675±5
Діаметр труби, мм110
Площа пода, кв.м.0,4
Поверхя для приготування мм * мм550*300
Час нагріваня, мин40-50
Максимальна рабочая температура, °С400
Огнестійкисть, не нижече (°С)1690

Сподіваємось що ці поради допоможуть , Вам обрати якісну продукцію, котра служитеме довгі літа.

Мы вам перезвоним